Uncategorized

”Adevăr”. Burse pentru excelență în jurnalism

imagesAi un subiect grozav? Vrei să relatezi conform standardelor profesionale cele mai înalte? Vrei să câștigi o bursă jurnalistică consistentă (ce acoperă inclusiv cheltuielile de deplasare și documentare) și să ai șansa și de a-ți vedea articolul publicat în ziare de prestigiu din Europa?
Dacă da, acum ai ocazia să câștigi una din bursele programului Balkan Fellowship for Journalistic Excellence.
În fiecare an, în cadrul acestei competiții, zece jurnaliști din Balcani sunt selectați să primească sprijin profesional și financiar pentru a investiga o temă regională de interes european.
Tema competiției din 2018 este ADEVĂRUL (Truth).
Astfel, jurnaliști cu experiență din România, alături de cei din Albania, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Croația, Grecia, Kosovo, Macedonia, Muntenegru și Serbia sunt invitați să se înscrie la această ediție a „Bursei pentru Excelență în Jurnalism”, un program derulat de către Balkan Investigative Reporting Network (BIRN).
Termenul limită de înscriere este 12 martie 2017. Formularul de înscriere precum și alte informații despre condițiile de participare sunt disponibile pe
Concursul de anul trecut l-a avut drept câștigător din România pe Octavian Coman (Decât o Revistă) al cărui text poate fi citit aici. http://www.balkaninsight.com/en/article/neglijen%C8%9B%C4%83-fatal%C4%83-apari%C8%9Bia-unei-epidemii-de-rujeol%C4%83-11-30-2017