PROGRAME / Programe încheiate

Competente media și de advocacy pentru liceeni în lupta împotriva discriminării și a discursului instigator la ură în presă

INVITATIE

Centrul pentru Jurnalism Independent vă invită la o discuție despre antidiscriminare și combaterea discursului instigator la ură ca teme esențiale în educația liceenilor, marti, 29 septembrie a.c, la Știrbei Center, str Știrbei Vodă, 104-106, între orele 18.00 – 20.00.

sigla_SEEAGrantsÎntâlnirea – ce reunește deopotrivă jurnaliști, cadre didactice, elevi și reprezentanți ai autorităților în domeniul educației – marchează finalul proiectului Competente media si de advocacy pentru liceeni in lupta impotriva discriminarii si a discursului instigator la ură în presă, implementat de Centrul pentru Jurnalism Independent în parteneriat cu organizația Norsensus MediaForum (Norvegia), în perioada aprilie 2014 – octombrie 2015. In cadrul acestui program, peste 200 de elevi si profesori au dobândit competențe media ce le permit atât să identifice și să respingă discursul incitator la ură și atitudinea discriminatoare în presă, cât și să se comporte în mod responsabil în calitate de “generatori de conținut online”.

Cu aceasta ocazie vor fi prezentate fotografiile realizate de Cosmin Bumbuț, unul din cei mai apreciați fotografi români ai momentului.

Vă rugăm să confirmati participarea la email mihaela@cji.ro, persoana de contact Mihaela Danga, coordonator de proiect, până sâmbata 26 septembrie a.c.sigle_parteneri