Oportunități / RESURSE

“Schimbare”. Burse pentru excelență în jurnalism

birn.eu_.com_-300x225 Ai un subiect grozav? Vrei să relatezi conform standardelor profesionale cele mai înalte? Vrei să câștigi o bursă jurnalistică în valoare de 2.000 de euro (plus încă pe atât pentru cheltuieli de deplasare și documentare) și să ai șansa și de a-ți vedea articolul publicat în ziare de prestigiu din Europa?

Dacă da, acum ai ocazia să câștigi una din bursele programului Balkan Fellowship for Journalistic Excellence.

Jurnaliști cu experiență din România, alături de cei din Albania, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Croația, Grecia, Kosovo, Macedonia, Muntenegru și Serbia sunt invitați să se înscrie la cea de-a XI-a ediție a „Bursei pentru Excelență în Jurnalism”, un program derulat de către Balkan Investigative Reporting Network (BIRN).

În fiecare an, în cadrul acestei competiții, zece jurnaliști sunt selectați să primească sprijin profesional și financiar pentru a investiga o temă regională de interes european.

Tema competiției din 2017 este SCHIMBAREA (Change).

Termenul limită de înscriere este 8 martie 2017. Formularul de înscriere precum și alte informații despre condițiile de participare sunt disponibile pe http://fellowship.birn.eu.com/en/fellowship-programme/application-call-2017

Concursul de anul trecut a avut doi câștigători din România: Diana Meseșan (Romania Insider) și Adrian Lungu (Decât o Revistă).