Siguranta alimentara in presa – o problema de sanatate publica

Prima parte a programului Reporting on food safety, a public health issue, desfasurat intre 4-8 martie a.c.la Budapesta, s-a incheiat cu o serie de recomandari pentru jurnalistii specializati in domeniile social, sanatate, economic, investigatii, dar si pentru institutiile care supravegheaza siguranta alimentara. La seminarii au participat jurnalisti din Bulgaria, Serbia, Croatia, Muntenegru, Bosnia- Hertegovina, Macedonia, Albania, Slovenia si Romania, dar si membrii unor organizatii importante precum Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO) sau Open Garden. (foto: Mihaela Naftanaila. Egerfood Research Center, Esterhazy Caroly Center) Sesiunea de pregatire face parte dintr-un program complex derulat de Center for Independent Journalism din Budapesta, ca parte a calendarului de activitati sustinut de South East European Network for the Professionalization of Media (SEENPM). Programul este finantat de Open Society Institute Network Media Program. Romania a fost reprezentata de Mihaela Naftanaila, jurnalist la Evenimentul Zilei. O scurta prezentare a programului este disponibila aici.]]>