Suma donată
Donează prin PayPal

Redirecționează 2% din impozit către ONG-urile în care crezi.

Mai ai timp până pe 25 mai.

Susține CJI și programele care țin pe agenda publică dreptul la liberă exprimare, standardele și etica în jurnalism și educația media!

Vrem o societate care respectă demnitatea umană, în care toţi beneficiem de egalitate în drepturi și de libertate de exprimare și în care acționăm creativ și responsabil pentru binele nostru și al societății.

În anii din urmă, activitatea noastră a fost susținută prin finanțări nerambursabile, de la instituții europene și internaționale. Acum, România este considerată un stat dezvoltat, cu un peisaj media stabil și ajuns la maturitate, iar finanțările adresate domeniului sunt din ce în ce mai puține. Totuși, jurnalismul în România mai are multe nevoi, media se schimbă sub ochii noștri și modelează societatea.

Alege să ne sprijini dacă îți place viziunea noastră și o consideri importantă, prin donație singulară sau folosind opțiunea de donație recurentă.

Începând cu 2017, devoltăm programul ”Predau educație media! – Laboratorul de educație și cultură media”, prin care introducem elemente de educație media în programele educaționale de liceu pentru disciplinele umaniste (limba română, limba engleză, limba franceză, istorie, științe sociale) și creăm un set de instrumente și materiale, pentru ca tinerii să înțeleagă și să respecte rolul media într-o societate democratică, să distingă informația de propagandă și să folosească responsabil rețelele sociale.

Laboratorul e un spațiu în care dezvoltăm abilitățile tinerilor de interacțiune critică cu media. Îi ajutăm să înțeleagă mesajele media, să le analizeze în mod critic și să devină creatori responsabili de media. Îi sprijinim să crească și să se adapteze, să își dezvolte aptitudinile, motivația și gândirea critică, să își extindă orizonturile, să transmită și să aplice cunoștințe în situații noi. Le formăm abilitățile de a acționa ca cetățeni activi în comunitățile lor, pentru a proteja drepturile omului, egalitatea de gen, dezvoltarea durabilă, pacea și justiția socială. Pe parcursul anului, 40 de profesori de liceu din toată țara ne-au devenit parteneri și integrează în materia lor educația media.

Susține educația media și ajută-ne să creștem Laboratorul în următorii ani!

Dacă îți dorești o alternativă, poți transmite donația ta prin transfer bancar: RO44BUCU021000652511RO01, Alpha Bank.

Centrul pentru Jurnalism Independent
Adresa: Str. Matei Voevod Nr. 75-77, Sector 5, București, 011454
CUI: 6332157

Suma Donata
Destinatia donatiei
Nume
Prenume
Tara
Organizatie
Oras
Adresa
E-mail
Telefon
Fax
Plata recurenta - doresc sa platesc lunar aceasta suma